Meregrønt

Meregrønt er mere end en online butik det er en livsstil, hvor jeg har en stor og interesse på sætte fokus på den bæredygtig livsstil, mod en bedre og grønnere verden, hvor kan kan lad sig inspirere og havde lyst til købe eller bytte hos mig samt læse min indlæg omkring bæredygtighed. Man kan altid komme og besøge min grønne bix herhjemme hvis i skriver, så vi kan lave en aftale hvor kan holde åben en dag.

Kontakt mig her

Meregrønt smykker er upcycled og tænkt ud fra upcycled koncept og alle materialer kommer af genbrug “Intet er købt eller nyproduceret.

De materialer/produkter der ikke bliver brugt til upcycling af smykker, bliver ikke smidt ud, men brugt som redesign af flotte møbler der sættes til salg, her på siden.

I sidste led, så de materialer/produkter der ikke bliver brugt til smykker eller kan redesignes til møbler kommer ind på siden byt til nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *